Top Destinacije

Restoran Pojoda

VIS

Don Cvjetka Marasovića 8
+385(0)21 711575

Okus i kvaliteta hrane 9 Naša ocjena
8.25
Usluga8
Ambijent8
Urednost8
Prosječna ocjena korisnika 7.00
Za večeru smo odabrali poznati obiteljski restoran „Pojoda“, osobito omiljen među nautičarima koji cijene izvrsne autohtone riblje specijalitete. Restoran je smješten u Kutu, starom dijelu grada Visa. Prekrasan vrt naranči i limuna krcat je gostima sve do kasnih večernjih sati. Ovdje se uvijek traži stol više pa je uz prekrasnu terasu popularan i ukusno uređen interijer ukrašen zanimljivim umjetničkim slikama.
 
Svježa riba na gradele mnogim je gostima omiljeno jelo.  Mi smo za početak odlučili isprobati neke od autohtonih specijaliteta po kojima je ovaj restoran poznat: salata od hobotnice s bobom, riba u slanutku, potrušena riba, pojorski bronzić...  Nazdravili smo viškim bijelim vinom Vugava. Nakon hladnog predjela, kušali smo sjajan brudet od jastoga, izuzetnog okusa, koji je najslađi kad se u njega toča domaći kruh.. Jelo je bilo izvanredno. Za desert smo se zasladili finim domaćim kolačima.
 
Večera nas je oduševila! Iako je bila gužva, ljubazni domaćini brzo su nas poslužili. Hrana je bila prekrasna i zaista smo uživali u odabranim domaćim specijalitetima i lijepoj atmosferi u vrtu.
 
 
Povratak na prethodnu stranicu

Bili ste ovdje? Ocijenite i komentirajte!