Top Destinacije

Restoran Villa Petrac

RAB

Banjol 590/c
+385 51 724 978, +385 98 171 83 89, +385 91 131 29 72
www.villapetrac.com
villapetrac-rab@email.t-com.hr

Okus i kvaliteta hrane 9 Naša ocjena
8.50
Usluga9
Ambijent8
Urednost8
Prosječna ocjena korisnika 7.70
Na večeru smo se uputili u restoran s prekrasnom terasom i još ljepšim pogledom na grad Rab s mora. Večeri u Villi Restaurantu Petrac osobito smo se veselili zbog divnog pogleda i atmosfere. Bili smo spremni isprobati specijalitete na preporuku simpatičnog domaćina.

Za početak smo uživali u hladnom predjelu – salati od hobotnice posluženoj u školjci, carpacciu od lososa te ražnjićima s mozzarellom i cherry rajčicama. Vrlo osvježavajuć i lagan početak! Ubrzo je uslijedilo toplo predjelo - kombinacija crnog rižota od sipe i bijelog rižota od račića s pinjolima. Ovaj bijeli rižoto jedan je od najboljih koje smo probali, usudili bismo se reći i najbolji! Uz divan pogled i čašu dobrog bijelog vina, raspoloženje je bilo odlično. Glavno jelo – odrezak od tune s crnim i bijelim domaćim njokima bio je izuzetan. Bojali smo  se da nećemo moći pojesti i desert nakon svih ovih delicija koje smo isprobali. No kad nam je ljubazni domaćin donio mirisnu  savijaču od jabuke s umakom od vanilije i tučenim slatkim vrhnjem, divno aranžiranom na tanjuru, nismo mogli odoljeti.

Pojeli smo je u slast! Za kraj smo popili digestiv – domaću rakiju od kupine. Predivna večera u Rabu opila nas je divnim okusima i mirisima, bojama i atmosferom. Nenametljivi i iznimno ljubazni domaćini odličan su primjer kako to rade pravi profesionalci.
 
 
Povratak na prethodnu stranicu

Bili ste ovdje? Ocijenite i komentirajte!