Top Destinacije

O nama

TOP DESTINACIJE - HRVATSKA
je interaktivni video portal koji vas detaljno vodi kroz najbolje hrvatske destinacije.

Svi video-filmovi i slike na portalu naš su vlastiti proizvod, nastali na brojnim putovanjima našeg tima kao i za vrijeme snimanja televizijskog serijala TOP DESTINACIJE – Hrvatska obala.
 
Kroz osobno iskustvo putovanja najpopularnijim destinacijama hrvatske obale,  otkrivamo Vam  turističke, kulturne, gastronomske i zabavne sadržaje svakog odredišta, ocjenjujući pritom njegovu ponudu.
Ovdje ćete pronaći i sve ono što svaku destinaciju čini posebnom - originalne domaće suvenire, autohtona jela, tradicionalne običaje, aktualna događanja i brojne zanimljivosti.
 
Ocjene destinacija, kave, plaža, večera i smještaja su našom pažljivom procjenom dodijeljene temeljem kvalitete ponude, razine usluge, ambijenta, čistoće, urednosti i uređenosti, ponude dodatnih sadržaja kao i ljubaznosti domaćina i turističkih djelatnika. Ocjene odražavaju naše osobno iskustvo onog dana kad smo boravili u određenoj destinaciji jer samo je jedna prilika za ostaviti prvi dojam. Naše ocjene Vam mogu poslužiti kao putokaz i smjernica, a Vas pozivamo da ostavite svoje!
 
Putujte Hrvatskom našim očima, upoznajte sve tajne destinacija koje smo posjetili, dobro čuvane bisere kao i dobro podmetnute turističke zamke i zapamtite – sreća je putovati, a ne stići!
 
 
 
 
COLUMBOV KUTAK

Naš portal je DOG FRIENDLY!
 
Poseban gost našeg portala je Columbo, psić pasmine Cavalier King Charles Spaniel koji kao ravnopravni neumorni putnik svoje ljude često prati na svim putovanjima.
Columbo je proputovao tisuće kilometara u potrazi za najboljim psećim destinacijama na hrvatskoj obali.
Kroz vlastito iskustvo, Columbo opisuje svoja putovanja i dijeli brojne korisne savjete vlasnicima kućnih ljubimaca.
 
Saznajte sve o psećim plažama na hrvatskom jadranu, dog friendly smještaju i ugostiteljskim objektima, primjerima lijepog ponašanja sa psima i još mnogo više... u Columbovom kutku!
 
 
NAŠI PROJEKTI

Televizijski serijal “TOP DESTINACIJE – Hrvatska obala”

Putopisno-dokumentarni TV serijal od 40 emisija prikazuje putovanje kroz najpopularnije destinacije hrvatske obale i gledateljima kroz osobni osvrt autora otkriva turističku, kulturnu i zabavnu ponudu svakog mjesta, ocjenjujući pritom ponudu svake destinacije. Autori su u potrazi za dodanim vrijednostima i posebnostima svake destinacije te vam otkrivaju i gdje se pije najbolja kava, gdje se najbolje jede, što raditi i posjetiti i kako se dobro provesti.
 
Nakon premijernog prikazivanja na TV Kapital Network u 2012. godini, putovanje naše ekipe hrvatskom obalom u potrazi za najboljim od najboljeg, sada možete pratiti i na slijedećim TV postajama: Kanal RI, Kanal 5 Split, Srce TV, TV 4 Rijeke, VOX TV, Televizija Šibenik, a uskoro i na drugim lokalnim TV postajama. Točan raspored emitiranja emisija provjerite u dnevnom TV programu.
 
Ako želite zaviriti iza kulisa sa snimanja TV serijala, možete pogledati galeriju slika THE MAKING OF... na našoj Facebook stranici.
 
 
"TOP DESTINACIJE - Hrvatska obala: S Columbom", najpotpuniji vodič za ljetovanje s Vašim psom
Autori: Sandra Stuić, Željko Stuić
 
Ultimativni vodič za putovanje hrvatskom obalom detaljno opisuje više od 50 najpopularnijih ljetnih destinacija, od Umaga do Cavtata.
 
U ovom drugom dopunjenom izdanju, autori su istražili sve "dog friendly" destinacije koje su osobno proputovali sa svojim četveronožnim ljubimcem.
 
Pronađite sve o psećim plažama, preporukama za putovanje sa psom, brojne korisne savjete i kontakte veterinara u destinacijama i okolici. Ova knjiga je nezaobilazno štivo za sve vlasnike pasa koji žele kvalitetno provesti svoj godišnji odmor na hrvatskoj obali zajedno sa svojim ljubimcima.
 
Osim u knjižarama Profil-Mozaika, Algoritma, VBZ i Tisak Media centrima, knjigu možete kupiti i u Zagrebačkom životinjskom kutku, Salonu za pse Flocco te u našem webshopu gdje je dostupna i e-knjiga.
 
Od svake prodane knjige, Columbo izdvaja 5 kn Azilu Dumovec i 5 kn Noinoj Arci, za svoje manje sretne životinjske prijatelje koji nemaju topli dom.
 
Columbo i ekipa Top destinacija nadaju se da će i ova knjiga doprinijeti smanjenju broja napuštenih ljubimaca koji završe na ulici dok njihovi vlasnici odlaze na ljetovanje. 
 
KNJIGA "TOP DESTINACIJE - Hrvatska obala: Kroz oči običnih turista", Autori: Željko Stuić, Sandra Stuić

Knjiga je kao putopis pisana od strane autora TV serijala TOP DESTINACIJE - Hrvatska obala. Kroz osobni doživljaj i iskustvo, autori prikazuju turističku, gastronomsku, zabavnu i kulturnu ponudu 40 najpopularnijih destinacija na hrvatskoj obali, od Umaga do Cavtata.
 

Knjiga je u prodaji u knjižarama PROFIL - MOZAIK KNJIGE, Knjižarama ALGORITAM, Knjižari LJEVAK te SUPER KNJIŽARI, na hrvatskom i engleskom jeziku! 

Knjigu možete kupiti i u webshopu portala TOP DESTINACIJE – na hrvatskom i engleskom jeziku te u elektronskom obliku.

 
 
POSTANITE NAŠ PARTNER!

Našim cijenjenim partnerima i klijentima nudimo mogućnost suradnje, partnerstva i oglašavanja na portalu TOP DESTINACIJE HRVATSKA. Izdvojite se iz konkurencije i obratite nam se s povjerenjem!
 
 
 
NAŠE USLUGE
 
Koristeći se najmodernijom produkcijskom opremom radimo izvrsne proizvode za naše klijente u skladu s vodećim svjetskim trendovima u video produkciji i marketingu.
Naš iskusni produkcijski tim proizvesti će za Vas inovativni i ekskluzivni prezentacijski video kojim ćete se moći ponosno predstavljati na svim razinama.
Svakom klijentu nudimo individualan pristup i najbolju moguću uslugu koristeći optimalnu opremu u skladu s potrebama, željama i mogućnostima klijenta.
Naš tim čine profesionalci iz raznih područja televizijskih, marketinških i filmskih djelatnosti s dugogodišnjim iskustvom rada na najzahtjevnijim produkcijama domaćih i stranih komercijalnih TV postaja kao i filmova.