Top Destinacije

Kupalište Jadrija

ŠIBENIK

Izgled 7 Naša ocjena
7.00
Uređenje6
Čistoća mora8
Zabavni sadržaji7
Prosječna ocjena korisnika 6.63
Malo mjesto nekoliko kilometara zapadno od Šibenika, Jadrija, staro je šibensko kupalište i pravi mali grad sastavljen od simpatičnih vikend kućica. Jadrija je zapravo šibensko naselje smješteno na poluotoku Srima. Prolazak automobilom kroz mjesto prava je mala avantura jer je cesta smiješno uska pa ako naiđe vozilo iz suprotnog smjera, počinje prava zabava. Naposljetku smo stigli do velikog parkinga koji se na naše veselje ne naplaćuje. Kupalište Jadrija osnovano je još 1921. godine i ako želite osjetiti dašak pravog gradskog ugođaja, ovo je mjesto za vas. U petstotinjak vikend kućica uglavnom ljetuju Šibenčani i gosti iz Hrvatske te se na svakom koraku osjeća domaća, gotovo obiteljska atmosfera. Gusta borova šuma zaslužna je za obilje hlada i prekrasan mirisni zrak. Pravi užitak kojem nismo mogli odoljeti.
Na kupalištu je čitav niz ugostiteljskih objekata u kojima se možete okrijepiti sladoledom i pićem, ali nismo zamijetili da se nudi i konkretna hrana.
Također, nema ponude ležaljki i suncobrana za iznajmljivanje, možda zbog toga što su gosti uglavnom vlasnici vikendica i Šibenčani.
Ova plaža poznata je i po velikom broju sportskih aktivnosti na vodi koje se nude posjetiteljima. 
 
 
Povratak na prethodnu stranicu

Bili ste ovdje? Ocijenite i komentirajte!