Top Destinacije

Plaže Dražica i Soline

BIOGRAD

Izgled 8 Naša ocjena
8.00
Uređenje8
Čistoća mora7
Zabavni sadržaji9
Prosječna ocjena korisnika 6.00
Na glavnoj plaži Dražica mnoštvo je prekrasno uređenih caffe i lounge barova i to je prvo što nam je zapalo za oko. Na ovoj plaži smo naišli na nevjerojatno veliku ponudu palačinki „to-go“ po najpovoljnijim cijenama koje smo vidjeli. Palačinke su zaista velike i jako fine u što smo se i sami morali uvjeriti, a cijena im je manja od 10 kuna. U ponudi je i jumbo palačinka, dvostruko većeg promjera od normalne. Na plaži se mogu pronaći i restorani koji nude brzu i iznimno povoljnu hranu. Tako već za tridesetak kuna možete dobiti pržene ribice s krumpirom.
Na nekoliko mjesta, u vrlo urednim rashladnim vitrinama nudi se svježe voće, nasjeckano i pripremljeno za voćnu salatu. Ovo nam se iznimno svidjelo jer je ovo idealna zdrava brza hrana za djecu koja cijeli dan provode na plaži.
Naravno, tu je i izvrsna ponuda sladoleda i napitaka za osvježenje.
Vrlo je dobra ponuda iznajmljivanja različitih rekvizita za plažu kao što su suncobrani i ležaljke.
Djeca će uživati u vodenim toboganima i brojnim igralištima, penjalicama, trampolinima, vodenim parkovima i brojnim drugim sadržajima  koji se nude.
Igralište za odbojku na pijesku gotovo je uvijek zauzeto i po najvećoj vrućini ne prestaje se igrati odbojka.

Plaža Soline je plitka uvala s pješčanim dnom i ona privlači velik broj djece jer je idealna za igre u plićaku.
Moramo priznati da još niti na jednoj plaži koju smo posjetili nismo vidjeli ovako kvalitetnu i raznovrsnu ponudu. Bez ikakvog problema ovdje se u hladu borove šumice može uživati čitav dan i za vrlo male novce osvježiti ili čak pojesti cijele obroke.
Plaže su prekrasno uređene i vrlo čiste. Zbog velikog broja kupača i pješčanog dna more djeluje malo mutno, a tu vjerojatno svoju ulogu ima i velika količina krema za sunčanje. Što se tiče ponude dodatnih sadržaja – ovo je primjer kako to treba izgledati, a da nije nakaradno. Nadamo se da će se i ostali povesti biogradskim primjerom.
Raznovrsna ponuda po vrlo pristupačnim cijenama kako bi svima bila dostupna recept je kako turiste zadržati na plaži da i ne pomišljaju na odlazak prije večeri.
 
 
Povratak na prethodnu stranicu

Bili ste ovdje? Ocijenite i komentirajte!