Top Destinacije

Vela plaža

BAŠKA

Izgled 10 Naša ocjena
8.50
Uređenje8
Čistoća mora7
Zabavni sadržaji9
Prosječna ocjena korisnika 8.20
Plaža je u potpunosti prirodna i duga je 1800 metara. More je tirkizno plave boje i česti su veliki valovi. More nije duboko i na dnu je sitni pijesak što je čini idealnom za igre u plićaku. Iznimno je pogodna za djecu i slabije plivače.
Plaža nudi velik izbor dodatnih sadržaja tako da će ovdje svatko pronaći nešto za sebe. Na plaži se vijori Plava zastava koja označava iznimno očuvan, siguran i ugodan okoliš te čistoću mora i plaže vrhunske kvalitete. Na plaži je moguće unajmljivanje pedalina, daski za jedrenje, ležaljki i suncobrana te ostalih sadržaja za zabavu. Veliki tobogan jedna je od najprivlačnijih atrakcija za turiste.
Plaža je izuzetno popularna i često na njoj zna biti velika gužva. Nije rijetkost da je u vrhuncu turističke sezone gotovo nemoguće pronaći slobodno mjesto za ručnik na plaži iako je zaista velika.
Odmah iznad plaže smješten je i odličan auto kamp. U prostoru kampa nalazi se trgovina, kiosk sa sportskim rekvizitima te brojni snack-barovi i restorani na plaži.
Ovo je svakako jedna od najljepših prirodnih plaža u Hrvatskoj s vrlo čistim morem iako katkad radi valova djeluje zamućeno, zbog svog pješčanog dna.
Na radost turista koji ljetuju sa svojim kućnim ljubimcima, dio plaže je namijenjen psima. To je svakako još jedna dodana vrijednost ovoj sjajnoj plaži koja je zasigurno jedna od najboljih na hrvatskoj obali.
 
 
Povratak na prethodnu stranicu

Bili ste ovdje? Ocijenite i komentirajte!