Top Destinacije

APART-HOTEL SUNČEVA POSTELJA, BRELA

BRELA

Podrače 13A, 21 322 Brela
+385 (0)21 618-304
www.hotel-brela.com
info@hotel-brela.com

Izgled i uređenje 0 Naša ocjena
0.00
Urednost0
Usluga0
Opremljenost0
Prosječna ocjena korisnika 9.00
    
Novi aparthotel Sunčeva Postelja nalazi se u prekrasnim Brelima. Smješten na samoj morskoj obali, neposredno iznad prelijepih plaža u prekrasnom mediteranskom okruženju, postavlja novi koncept i novi standard hotelskog smještaja. 11 smještajnih jedinica, u kombinaciji apartmana i studia, omogućavaju posjetiteljima hotela makismalno neometan komfor.
 

Godinama brižno uređivan, svojim gostima pruža najbolje: materijali od kojih je načinjen, pomno su birani i prirodnog su podrijetla dok je namještaj ručne izrade od najfinijeg autohtonog drva i tikovine. Sve smještajne jedinice pružaju nezaboravan pogled na beskrajan plavi horizont okupan suncem. Kupaonice hotela su koncipcirane da probude sva čula dragih gostiju. Sklad boja, podno grijanje u svim kupatilima, masažni stupovi i extra balkoni u kupatilima s pogledom na more daju posebnu notu senzualnosti.
 
 
Hotel se sastoji od 11 apartmana različitih veličina:
• 6 apartmana deluxe veličine 52m2 + 2 balkona (2+2 osobe)
• 1 apartman veličine 42m2 + balkon (2+1 osoba)
• 1 studio apartman deluxe veličine 45m2 + balkon (2+2 osobe)
• 1 studio apartman veličine 40m2 + balkon (2+1 osoba)
• 1 studio apartman veličine 34 m2 + balkon (2+1 osoba)
• 1 studio apartman veličine 30 m2 + balkon (2 osobe)
 
Svi apartmani imaju balkone sa pogledom na more, klimatizaciju, telefon s direktnom vezom, sef, satelitske televizije, internet priključak, opremljene kuhinje, extra veliki bračni krevet. U dnevnom boravku apartmana i studia nalaze se sofe za razvlačenje kao pomoćni ležaj za dvoje.
 

Za goste hotela po želji postoji room service, a na raspolaganju je i restoran. Gosti hotela Sunčeva Postelja osim prekrasnog kristalno čistog mora, udaljenog svega nekoliko metara od hotela, mogu uživati u teretani, saun i bistro-baru: na terasi koja se nalazi na dohvat mora mogu se opustiti uz birane koktele i osvježavajuća pića.

Restoran, recepcija i panoramsko dizalo koje prolazi kroz samo "srce" hotela zaokružuju harmoniju i sklad hotela Sunčeva Postelja.
 
KONTAKT:
MOB: +385/(0)91 7977 659 (njemački, engleski)
MOB: +385/(0)98 343 747 (njemački)
 
WEB:
 

 
Povratak na prethodnu stranicu

Bili ste ovdje? Ocijenite i komentirajte!