Top Destinacije

Boutique Hotel Adriatic

OREBIĆ

Šetalište Kneza Domagoja 8
+ 385 20 714 488
www.hoteladriaticorebic.com
info@hoteladriaticorebic.com

Izgled i uređenje 0 Naša ocjena
0.00
Urednost0
Usluga0
Opremljenost0
Prosječna ocjena korisnika 6.00
Boutique Hotel Adriatic je povijesno kapetansko boravište elegantno i bogato šarmom, s prostorima brižno osmišljenima do najsitnijeg detalja uz besprijekornu uslugu, koja gosta stavlja u središte pozornosti, s ciljem da se  osjeća kao u svojoj kući.
 
Skriven među kapetanskim kortama kao najljepša ruža Hotel Adriatic svojim autohtonim  unutrašnjim uređenjem čuva  sugestivno ozračje povijesne rezidencije koja je u srcu Orebića ugošćavanje preobrazila u pravu umjetničku formu. Dojmovi koji se rađaju tijekom boravka u Orebiću, u čudesnom hotelu prepunom šarma kao što je Hotel  Adriatic, povezani su s profinjenim starinskim namještajem, oplemenjenim pokućstvom, antiknim dodacima, a uslugama  se pridružuje srdačna gostoljubivost stručnog višejezičnog osoblja , kojem je drago otkriti divote Pelješca, a posebno Orebića.

Svojim gostima Hotel Adriatic predlaže ukusna jela pelješke tradicije, koja u skladu sa  pravilima struke priprema šef kuhinje u A la cart restoranu ‘Stari kapetan’ sa enotekom opremljenom bogatom ponudom vina odabranih u najboljim pelješkim podrumima.

Restoran je sastavni dio Boutique Hotela Adriatic uređen kao brodski salon, mjesto je posebnog užitka. U ljetnim mjesecima doručak u dvoje, ručak s pogledom na beskrajno plavetnilo ili romantičnu večeru uz svijeće možete provesti na replici jedrenjaka iz XVII. stoljeća kakvi su nekada plovili morima svijeta,  pod zapovjedništvom orebićkih kapetana.

Hotel je otvoren tjekom cijele godine, pa Vam u zimskim mjesecima pruža ugodan boravak pored kamina.

Vlasnici  su istinski ljubitelji prirode i zdravog života, sukladno tome sve što nude u restoranu zadovoljava njihove kriterije, riba koju često sami love, voće i povrće iz eko uzgoja,  maslinovo ulje iz obiteljske proizvodnje, uz obiteljski ponos Plavac mali i srdačnu dobrodošlicu Vesela se Vašem dolasku.

Dolaskom u Adriatic osjetit ćete duh prošlih stoljeća, zaplovite s nama u jedan poseban užitak, koji će kvalitetom i uslugom nadmašiti Vaša očekivanja.
Povratak na prethodnu stranicu

Bili ste ovdje? Ocijenite i komentirajte!