Top Destinacije

PANSION ŠTANGER

LOVRAN

M. Tita 128, Lovran
+385 (0)51 291 154
www.pansion-stanger.com
info@pansion-stanger.com

Izgled i uređenje 8 Naša ocjena
8.75
Urednost9
Usluga10
Opremljenost8
Prosječna ocjena korisnika 9.17
 
Smješten u prekrasnom Lovranu, okružen bujnim zelenilom, palmama i u neposrednoj blizini plaže, Pansion Štanger idealno je mjesto za odmor. Osobito je omiljen među vlasnicima pasa jer su uz malu nadoplatu i Vaši ljubimci dobrodošli. To je bio jedan od razloga zašto smo i mi odabrali ovaj lijepo uređen, dog friendly pansion, za svoj odmor u Lovranu.
 
Smjestili smo se u lijepo uređenoj sobi s udobnom kupaonicom i prekrasnom velikom terasom okruženom palmama i zelenilom, s pogledom na Kvarnerski zaljev. Sve sobe opremljene su TV-om i pametnim klima uređajem.
 
Osobito nas se dojmila obiteljska atmosfera za vrijeme doručka na lijepoj terasi okruženoj vrtom, palmama i cvijećem.
 
Na bogatom švedskom stolu svakodnevno je posluženo svježe domaće pecivo i kolači kao i domaće voće iz vlastitog vrta, ovisno o sezoni – mandarine, slatko gožđe ili svježe smokve.

 
Uz pansionski restoran, gdje se za večeru poslužuju domaći specijaliteti i slastice, možete se počastiti i ručkom ili večerom u vrhunskom Restoranu Štanger, smještenom odmah do samog Pansiona.
 
Pansion raspolaže osiguranim parkirališnim mjestom za sve goste pansiona i restorana Štanger. Osobno smo se uvjerili u izuzetnu uslugu i ljubaznost domaćina te ćemo se sigurno ponovno ovdje vratiti, kao i drugi brojni domaći i strani zadovoljni gosti.
 

KORISNE INFORMACIJE

Kućni ljubimci: DA, uz nadoplatu

Parking: Osiguran

 

 

Povratak na prethodnu stranicu

Bili ste ovdje? Ocijenite i komentirajte!